ads nuffnang

SweetyFudge's Baking Activities

NO DELIVERY

Salam semua customer,

Buat masa sekarang Sweetyfudge tidak membuat deliver ye...Ada kekangan masa sedikit so memang tak dapat nak buat delivery sama ada weekdays or weekend....Kepada sesiapa yang order memang kene PICK UP SENDIRI ye sama ada di rumah (Armanee Condo) atau di office saya (Menara DBKL 2, Jalan Raja Laut)...Sekian, harap maklum....

Friday, May 7, 2010

From UK to KL cupcakes for Mother's Day

Salam semua...

Kali ni saya received order dari jauh...wan yang duduk di perantauan katanye kt UK order cupcakes ni untuk MIL nye yang berada di Malaysia sempena hari ibu ni surprise untuk MIL nye  waa...terharu btol la...time saya deliver cupcakes ni, MIL wan tergamam n terkejut dapat brg ni pastu terharu..yela dapat surprise cupcakes dari anak, menantu n cucu yang duduk di perantauan...mesti ur MIL happy giler...ok wan thanks ya for ur order yang dtg dari jauh nih...and thanks for ur compliment...hehehe...

p/s: Wan..saya tgk gmbr anak awak..sangat comel la...

Testimoni:
Salam liesa,
thnx!!!
cantik cc tu...my MIL pun cakap cc comel n sedap..
thnx again..next time  bleh order lagi...

thnx,
Wan

25pcs chocolate moist cupcakes
buttercream topping
size large

2 comments:

IbuEriem said...

Kami kat UK laa..not US..ehehe..
mana tgk pic my son, kat meja uwan dia yer..ehehe..tq..
Thnx sbb percaya dgn order org jauh ni..n ur CC mmg berseni..i liokee!!!
Will recommend to my friends..InsyaAllah..

Liesa @ SweetyFudge said...

ooppss...sorry wan...igtkan kt us..dah edit balik dah..hehehe..aah kt meja uwan dia..ur MIL tunjuk kt i...orait..thanks to u too...