ads nuffnang

SweetyFudge's Baking Activities

NO DELIVERY

Salam semua customer,

Buat masa sekarang Sweetyfudge tidak membuat deliver ye...Ada kekangan masa sedikit so memang tak dapat nak buat delivery sama ada weekdays or weekend....Kepada sesiapa yang order memang kene PICK UP SENDIRI ye sama ada di rumah (Armanee Condo) atau di office saya (Menara DBKL 2, Jalan Raja Laut)...Sekian, harap maklum....

Thursday, August 25, 2011

Kek Batik Marie with edible: Ida

Salam..

Order ni dari Ida...special request..actually tak pernah pon org order kek batik marie ni kt saya but ida request so sy pun try la buat utk perbnykkan lg collection ehehehe...Ida order for anak ida yg berumur setahun..actually Ida nak kan kek batik ni bentuk nombor 1 tp sy tak penuhi  permintaan ida coz kek tu pecah jadi nye...so jadi rectangle jek la...sorii ye...anyway Ida thanks a lot ye...






1 comment:

Muaiz Bina Enterprise said...

kek batik Liesa ni sedap... hehhehe... cume nye biler dah letak gambar baby maisara ni kan... ader plak yg tak sanggup nk makan... si abg maisara dok temenung je kat kek tu tgk gambar adik nye.... rasa cam pelik makan muke org... wahahha... at last semua dok ketepikan je gambar baby maisara dan makan kek nye saje... next time tak leh letak edible image lagi la... rugi... tak de org nk makan... ahakss....