ads nuffnang

SweetyFudge's Baking Activities

NO DELIVERY

Salam semua customer,

Buat masa sekarang Sweetyfudge tidak membuat deliver ye...Ada kekangan masa sedikit so memang tak dapat nak buat delivery sama ada weekdays or weekend....Kepada sesiapa yang order memang kene PICK UP SENDIRI ye sama ada di rumah (Armanee Condo) atau di office saya (Menara DBKL 2, Jalan Raja Laut)...Sekian, harap maklum....

Tuesday, April 20, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair....The Largest Bloggers' Gathering"

Hi u allsss...baru berkesempatan nak cite pasal gathering ni...wah, memang best giler la join event ni..seronok tak terhingga smpi lupa anak kt umah hehehe...jahat tol mama n papa nye ni tgglkn anak kt umah kan..hihihi..
Ok, kt event ni kitorg dua main games tak ingt...games2 yg ada cth mcm baling gelang, main snuker, balloon dart, masukkn bola pingpongn mcm2 la..walaupun games dia nmpk simple tp menguji jugak la...main game ni akan dpt point if terror la...so point ni akan dikumpul utk redeem brg2 gatsby...bestkan? brg gatsby ni kebnykkn nye utk lelaki so yg best nye my hubby la coz bnyk brg utk dia, utk rambut dia hehehe...
After penat main kul 2.30 ada pengumuman utk lucky draw tp malangnye tak dpt utk lucky draw pertama ni...so rasa mcm nk blk dh coz penat n sian anak kt umah but hubby beria nk tggl for the second time nye lucky draw..so tggu la smpi kul 5...cabut punye cabut tak jugak kuar nama sy...dh rasa harapan tu mcm dh lenyap la jugak...then cabut utk 1st price nye hadiah,dia bukan sebut nama tp sebut ic no...bila dia ckp je 82 sy n hubby nk berpinar mata dh...pastu dia sebut 07..hubby sy dh jegir mata dia...pastu sebut 04...lg jegir..10 lg bertmbh...last kali sebut 5411..tanpa org tu sebut nama dia terus dia lari meluru ke dpn...so excited time tu..huhuhu

U lucky la bee...happy for you..dpt hadiah laptop acer ferrari one 200 tu...pasni dh takyah pikir nk beli laptop lagi dah...juz kumpul duit utk beli canon EOS je ni..hehehe...nasib xde lucky draw utk canon eos tu kan...kalau tak lagi melompat la sy..hahaha....memang best la...hope next year nuffnang dpt organize lagi event camni..best la...credit to nuffnang, gatsby and malaysia book of records...


Salam semua...tgk gmbr je dulu ek...cerita pasal event ni kemudian okay...dpt upload gmbr je dulu...skrg tgh bz x dpt nk cite...tggu ye u allss...


its me...
 main games yg ada...dpt point tau...

me n hubby...
perasmian
my hubby very very lucky....dpt 1st price lucky draw....acer ferrari one 200...wow best...xyah pikir nk beli laptop dh juz pk nk beli camera dslr je skrg nih...hehhehe

dpt those thing after register....bag, t-shirt n kipas...
brg2 yg diredeem setelah dpt point main games...kitorang dpt 78 point tukar dpt 8 brg ni...ok tak?ok sgt...



Nnnti sy cerita bnyk skit ek...tunnggguuuu....


4 comments:

Aidi-Safuan said...

jom trade acer ferrari ngan blackberry! :p

cikezza said...

thniah!!! so jeles la xdpt nk rebut ferrari merah tu.. tgk plak de pic ferrari tu dlm entry ni..kne bli sndri la nmpknye ni..

Tian Chad @ 永遇乐 said...

Congratz on the winning~! I wish I can win that too~!

Dropping by from TianChad.com =)

Liesa @ SweetyFudge said...

aidi: nnti sy tnya my hubby ek..dia nk trade ke tak...hehehehe
cikezza: thanks cikezza, kitorg pun x sangka dpt ferrari ni, harapan tu memang nk hampir musnah dh tp alhamdulillah...
tian chad: thanks tian chad...